Huizenprijzen en de huizenmarkt in Egchel

Begrijp de huizenprijzen in Egchel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Egchel

Egchel is een plaats in de gemeente Peel en Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 43.320 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Egchel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 543.307 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 543.307
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Egchel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Egchel is 9 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Egchel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Egchel.

Woningen recent verkocht in Egchel

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Egchel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Egchel.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Egchel. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Egchel. Een eengezinswoning in Egchel komt het meest (73%) voor. Daarna komt een landhuis met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Egchel

In Egchel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Egchel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Egchel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Egchel

Starterswoningen in Egchel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Egchel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Egchel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Egchel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Egchel

Wil je een huis kopen in Egchel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Egchel . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Egchel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Egchel.

Bekijk alle koopwoningen in Egchel. Zoek je huurwoning in Egchel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Egchel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Egchel is 2.388 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.370 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Egchel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Egchel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Egchel

Egchel bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.