logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoevelaken-Hogenbrink in Hoevelaken

Begrijp de huizenprijzen in Hoevelaken-Hogenbrink Nijkerk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoevelaken-Hogenbrink Nijkerk

Hoevelaken-Hogenbrink is een buurt in de wijk Hoevelaken en plaats Hoevelaken binnen de gemeente Nijkerk. Deze buurt telt volgens het CBS 9.820 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoevelaken-Hogenbrink. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 981.588 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 981.588
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Hoevelaken-Hogenbrink

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoevelaken-Hogenbrink is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoevelaken-Hogenbrink moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoevelaken-Hogenbrink.

Woningen recent verkocht in Hoevelaken-Hogenbrink

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoevelaken-Hogenbrink. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoevelaken-Hogenbrink.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoevelaken-Hogenbrink. Een eengezinswoning in Hoevelaken-Hogenbrink komt het meest (64%) voor. Daarna komt een villa met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoevelaken-Hogenbrink

In Hoevelaken-Hogenbrink wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoevelaken-Hogenbrink

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoevelaken-Hogenbrink (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hoevelaken-Hogenbrink

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoevelaken-Hogenbrink vergeleken met de Nijkerk en Nederland.

Huizenprijzen in Hoevelaken-Hogenbrink Nijkerk

Starterswoningen in Hoevelaken-Hogenbrink Nijkerk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoevelaken-Hogenbrink Nijkerk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoevelaken-Hogenbrink Nijkerk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoevelaken-Hogenbrink Nijkerk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoevelaken-Hogenbrink Nijkerk

Wil je een huis kopen in Hoevelaken-Hogenbrink Nijkerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoevelaken-Hogenbrink Nijkerk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoevelaken-Hogenbrink alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoevelaken-Hogenbrink.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hoevelaken-Hogenbrink Nijkerk.

Bekijk alle koopwoningen in Hoevelaken-Hogenbrink Nijkerk. Zoek je huurwoning in Hoevelaken-Hogenbrink Nijkerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoevelaken-Hogenbrink

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoevelaken-Hogenbrink is 4.952 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.445 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoevelaken-Hogenbrink

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoevelaken-Hogenbrink vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoevelaken-Hogenbrink

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoevelaken-Hogenbrink. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoevelaken in de gemeente Nijkerk.

Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek Hoevelaken-Overhorst Hoevelaken-Kleinhoven Hoevelaken-Hogenbrink Hoevelaken-Middelaar

Alle straten van Hoevelaken-Hogenbrink

Hoevelaken-Hogenbrink bestaat uit 22 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.