Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoevelaken-Overhorst in Hoevelaken

Begrijp de huizenprijzen in Hoevelaken-Overhorst Nijkerk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoevelaken-Overhorst Nijkerk

Hoevelaken-Overhorst is een buurt in de wijk Hoevelaken en plaats Hoevelaken binnen de gemeente Nijkerk. Deze buurt telt volgens het CBS 9.525 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoevelaken-Overhorst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 541.300 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 541.300
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Hoevelaken-Overhorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoevelaken-Overhorst is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoevelaken-Overhorst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoevelaken-Overhorst.

Woningen recent verkocht in Hoevelaken-Overhorst

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoevelaken-Overhorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoevelaken-Overhorst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoevelaken-Overhorst. Een eengezinswoning in Hoevelaken-Overhorst komt het meest (60%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoevelaken-Overhorst

In Hoevelaken-Overhorst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoevelaken-Overhorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoevelaken-Overhorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hoevelaken-Overhorst

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoevelaken-Overhorst vergeleken met de Nijkerk en Nederland.

Huizenprijzen in Hoevelaken-Overhorst Nijkerk

Starterswoningen in Hoevelaken-Overhorst Nijkerk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoevelaken-Overhorst Nijkerk zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoevelaken-Overhorst Nijkerk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoevelaken-Overhorst Nijkerk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoevelaken-Overhorst Nijkerk

Wil je een huis kopen in Hoevelaken-Overhorst Nijkerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoevelaken-Overhorst Nijkerk . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoevelaken-Overhorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoevelaken-Overhorst.

Bekijk alle koopwoningen in Hoevelaken-Overhorst Nijkerk. Zoek je huurwoning in Hoevelaken-Overhorst Nijkerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoevelaken-Overhorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoevelaken-Overhorst is 4.719 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.148 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoevelaken-Overhorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoevelaken-Overhorst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoevelaken-Overhorst

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoevelaken-Overhorst. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoevelaken in de gemeente Nijkerk.

Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek Hoevelaken-Overhorst Hoevelaken-Kleinhoven Hoevelaken-Hogenbrink Hoevelaken-Middelaar

Alle straten van Hoevelaken-Overhorst

Hoevelaken-Overhorst bestaat uit 39 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.