Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost in Hoevelaken

Begrijp de huizenprijzen in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost Nijkerk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost Nijkerk

Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost is een buurt in de wijk Hoevelaken en plaats Hoevelaken binnen de gemeente Nijkerk. Deze buurt telt volgens het CBS 9.525 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 459.741 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 459.741
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost.

Woningen recent verkocht in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost. Een eengezinswoning in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost komt het meest (76%) voor. Daarna komt een portiekflat met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost

In Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost Nijkerk

Starterswoningen in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost Nijkerk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost Nijkerk zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost Nijkerk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost Nijkerk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost Nijkerk

Wil je een huis kopen in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost Nijkerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost Nijkerk . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost.

Bekijk alle koopwoningen in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost Nijkerk. Zoek je huurwoning in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost Nijkerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost is 3.555 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.576 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoevelaken in de gemeente Nijkerk.

Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek Hoevelaken-Overhorst Hoevelaken-Kleinhoven Hoevelaken-Hogenbrink Hoevelaken-Middelaar

Alle straten van Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost

Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost bestaat uit 31 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.