Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoevelaken-Middelaar in Hoevelaken

Begrijp de huizenprijzen in Hoevelaken-Middelaar Nijkerk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoevelaken-Middelaar Nijkerk

Hoevelaken-Middelaar is een buurt in de wijk Hoevelaken en plaats Hoevelaken binnen de gemeente Nijkerk. Deze buurt telt volgens het CBS 9.525 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoevelaken-Middelaar. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 737.417 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 737.417
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Hoevelaken-Middelaar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoevelaken-Middelaar is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoevelaken-Middelaar moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoevelaken-Middelaar.

Woningen recent verkocht in Hoevelaken-Middelaar

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoevelaken-Middelaar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoevelaken-Middelaar.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoevelaken-Middelaar. Een eengezinswoning in Hoevelaken-Middelaar komt het meest (34%) voor. Daarna komt een maisonnette met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoevelaken-Middelaar

In Hoevelaken-Middelaar wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoevelaken-Middelaar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoevelaken-Middelaar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hoevelaken-Middelaar Nijkerk

Starterswoningen in Hoevelaken-Middelaar Nijkerk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoevelaken-Middelaar Nijkerk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoevelaken-Middelaar Nijkerk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoevelaken-Middelaar Nijkerk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoevelaken-Middelaar Nijkerk

Wil je een huis kopen in Hoevelaken-Middelaar Nijkerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoevelaken-Middelaar Nijkerk . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoevelaken-Middelaar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoevelaken-Middelaar.

Bekijk alle koopwoningen in Hoevelaken-Middelaar Nijkerk. Zoek je huurwoning in Hoevelaken-Middelaar Nijkerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoevelaken-Middelaar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoevelaken-Middelaar is 4.502 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.322 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoevelaken-Middelaar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoevelaken-Middelaar vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoevelaken-Middelaar

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoevelaken-Middelaar. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoevelaken in de gemeente Nijkerk.

Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek Hoevelaken-Overhorst Hoevelaken-Kleinhoven Hoevelaken-Hogenbrink Hoevelaken-Middelaar

Alle straten van Hoevelaken-Middelaar

Hoevelaken-Middelaar bestaat uit 25 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.