Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoevelaken-Kleinhoven in Hoevelaken

Begrijp de huizenprijzen in Hoevelaken-Kleinhoven Nijkerk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoevelaken-Kleinhoven Nijkerk

Hoevelaken-Kleinhoven is een buurt in de wijk Hoevelaken en plaats Hoevelaken binnen de gemeente Nijkerk. Deze buurt telt volgens het CBS 9.525 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoevelaken-Kleinhoven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 540.829 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 540.829
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Hoevelaken-Kleinhoven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoevelaken-Kleinhoven is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoevelaken-Kleinhoven moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoevelaken-Kleinhoven.

Woningen recent verkocht in Hoevelaken-Kleinhoven

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoevelaken-Kleinhoven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoevelaken-Kleinhoven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoevelaken-Kleinhoven. Een eengezinswoning in Hoevelaken-Kleinhoven komt het meest (60%) voor. Daarna komt een villa met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoevelaken-Kleinhoven

In Hoevelaken-Kleinhoven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoevelaken-Kleinhoven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoevelaken-Kleinhoven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hoevelaken-Kleinhoven

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoevelaken-Kleinhoven vergeleken met de Nijkerk en Nederland.

Huizenprijzen in Hoevelaken-Kleinhoven Nijkerk

Starterswoningen in Hoevelaken-Kleinhoven Nijkerk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoevelaken-Kleinhoven Nijkerk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoevelaken-Kleinhoven Nijkerk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoevelaken-Kleinhoven Nijkerk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoevelaken-Kleinhoven Nijkerk

Wil je een huis kopen in Hoevelaken-Kleinhoven Nijkerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoevelaken-Kleinhoven Nijkerk . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoevelaken-Kleinhoven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoevelaken-Kleinhoven.

Bekijk alle koopwoningen in Hoevelaken-Kleinhoven Nijkerk. Zoek je huurwoning in Hoevelaken-Kleinhoven Nijkerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoevelaken-Kleinhoven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoevelaken-Kleinhoven is 4.791 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.527 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoevelaken-Kleinhoven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoevelaken-Kleinhoven vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoevelaken-Kleinhoven

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoevelaken-Kleinhoven. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoevelaken in de gemeente Nijkerk.

Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek Hoevelaken-Overhorst Hoevelaken-Kleinhoven Hoevelaken-Hogenbrink Hoevelaken-Middelaar

Alle straten van Hoevelaken-Kleinhoven

Hoevelaken-Kleinhoven bestaat uit 34 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.