Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek in Hoevelaken

Begrijp de huizenprijzen in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek Nijkerk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek Nijkerk

Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek is een buurt in de wijk Hoevelaken en plaats Hoevelaken binnen de gemeente Nijkerk. Deze buurt telt volgens het CBS 9.525 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 514.845 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 514.845
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek.

Woningen recent verkocht in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek. Een eengezinswoning in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek komt het meest (92%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek

In Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek vergeleken met de Nijkerk en Nederland.

Huizenprijzen in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek Nijkerk

Starterswoningen in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek Nijkerk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek Nijkerk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek Nijkerk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek Nijkerk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek Nijkerk

Wil je een huis kopen in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek Nijkerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek Nijkerk . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek.

Bekijk alle koopwoningen in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek Nijkerk. Zoek je huurwoning in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek Nijkerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek is 3.960 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.620 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoevelaken in de gemeente Nijkerk.

Hoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek Hoevelaken-Overhorst Hoevelaken-Kleinhoven Hoevelaken-Hogenbrink Hoevelaken-Middelaar

Alle straten van Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek

Hoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek bestaat uit 29 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.