Huizenmarkt Tengbergenweg en omgeving in Didam (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Tengbergenweg

Woningmarkt Tengbergenweg

Tengbergenweg is een straat in de plaats Didam binnen de gemeente Montferland . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tengbergenweg in Didam. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 626.400
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in Tengbergenweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tengbergenweg is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tengbergenweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tengbergenweg.

Woningen recent verkocht in Tengbergenweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tengbergenweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tengbergenweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Tengbergenweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Tengbergenweg

In Tengbergenweg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tengbergenweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tengbergenweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tengbergenweg
Binnenring: Nederland

Tengbergenweg waar ligt dat?

Woningen te koop Tengbergenweg

Wil je een huis kopen in Tengbergenweg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tengbergenweg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tengbergenweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tengbergenweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Tengbergenweg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Tengbergenweg. Zoek je huurwoning in Tengbergenweg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Tengbergenweg

Starterswoningen in Tengbergenweg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Tengbergenweg zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tengbergenweg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tengbergenweg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tengbergenweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tengbergenweg is 3.642 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.738 euro).

Leeftijden Tengbergenweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tengbergenweg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Tengbergenweg in Didam

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Tengbergenweg te Didam.

Adres Postcode Status
Tengbergenweg 1 6941 SH Niet beschikbaar
Tengbergenweg 2 6941 SH Niet beschikbaar