Huizenmarkt Verspreide huizen Beek in Beek (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Beek

Woningmarkt Verspreide huizen Beek

Verspreide huizen Beek is een buurt in de wijk Brakel en plaats Beek binnen de gemeente Montferland. Deze buurt telt volgens het CBS 4.250 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Beek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 648.902 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 648.902
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Beek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Beek is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Beek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Beek

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Beek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Beek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Beek. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Beek komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Beek

In Verspreide huizen Beek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Beek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Beek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Beek
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Beek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Beek vergeleken met de Montferland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Beek waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Beek

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Beek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Beek . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Beek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Beek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Beek. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Beek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Beek

Starterswoningen in Verspreide huizen Beek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Beek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Beek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Beek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Beek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Beek is 4.285 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.342 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Beek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Beek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Beek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Beek. De buurt zelf valt binnen de wijk Brakel in de gemeente Montferland.

Beek Kilder Loerbeek Verspreide huizen Loerbeek Verspreide huizen Kilder Verspreide huizen Beek Verspreide huizen Montferland

Alle straten van Verspreide huizen Beek

Verspreide huizen Beek bestaat uit 25 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.