Huizenmarkt Verspreide huizen Kilder in Kilder (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Kilder

Woningmarkt Verspreide huizen Kilder

Verspreide huizen Kilder is een buurt in de wijk Brakel en plaats Kilder binnen de gemeente Montferland. Deze buurt telt volgens het CBS 4.250 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Kilder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 614.774 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 614.774
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Kilder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Kilder is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Kilder moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Kilder.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Kilder

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Kilder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Kilder.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Kilder. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Kilder komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Kilder

In Verspreide huizen Kilder wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Kilder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Kilder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Kilder
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Kilder

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Kilder vergeleken met de Montferland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Kilder waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Kilder

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Kilder? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Kilder . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Kilder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Kilder.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Kilder.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Kilder. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Kilder? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Kilder

Starterswoningen in Verspreide huizen Kilder zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Kilder zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Kilder zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Kilder? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Kilder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Kilder is 4.957 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.617 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Kilder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Kilder vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Kilder

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Kilder. De buurt zelf valt binnen de wijk Brakel in de gemeente Montferland.

Beek Kilder Loerbeek Verspreide huizen Loerbeek Verspreide huizen Kilder Verspreide huizen Beek Verspreide huizen Montferland

Alle straten van Verspreide huizen Kilder

Verspreide huizen Kilder bestaat uit 19 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.