Huizenmarkt Kilder in Kilder (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kilder

Woningmarkt Kilder

Kilder is een buurt in de wijk Brakel en plaats Kilder binnen de gemeente Montferland. Deze buurt telt volgens het CBS 4.250 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kilder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 347.433 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 347.433
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Kilder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kilder is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kilder moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kilder.

Woningen recent verkocht in Kilder

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kilder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kilder.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kilder. Een eengezinswoning in Kilder komt het meest (87%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kilder

In Kilder wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kilder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kilder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kilder
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kilder

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kilder vergeleken met de Montferland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kilder waar ligt dat?

Woningen te koop Kilder

Wil je een huis kopen in Kilder? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kilder . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kilder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kilder.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kilder. Zoek je huurwoning in Kilder? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kilder

Starterswoningen in Kilder zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kilder zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kilder zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kilder? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kilder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kilder is 2.713 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.973 euro).

Leeftijden Kilder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kilder vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kilder

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kilder. De buurt zelf valt binnen de wijk Brakel in de gemeente Montferland.

Beek Kilder Loerbeek Verspreide huizen Loerbeek Verspreide huizen Kilder Verspreide huizen Beek Verspreide huizen Montferland

Alle straten van Kilder

Kilder bestaat uit 22 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.