Huizenmarkt Verspreide huizen Loerbeek in Loerbeek (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Loerbeek

Woningmarkt Verspreide huizen Loerbeek

Verspreide huizen Loerbeek is een buurt in de wijk Brakel en plaats Loerbeek binnen de gemeente Montferland. Deze buurt telt volgens het CBS 4.250 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Loerbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.048.090 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.048.090
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Loerbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Loerbeek is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Loerbeek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Loerbeek

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Loerbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Loerbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Loerbeek. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Loerbeek komt het meest (55%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Loerbeek

In Verspreide huizen Loerbeek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Loerbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Loerbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Loerbeek
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Loerbeek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Loerbeek vergeleken met de Montferland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Loerbeek waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Loerbeek

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Loerbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Loerbeek . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Loerbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Loerbeek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Loerbeek. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Loerbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Loerbeek

Starterswoningen in Verspreide huizen Loerbeek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Loerbeek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Loerbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Loerbeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Loerbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Loerbeek is 3.670 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.753 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Loerbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Loerbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Loerbeek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Loerbeek. De buurt zelf valt binnen de wijk Brakel in de gemeente Montferland.

Beek Kilder Loerbeek Verspreide huizen Loerbeek Verspreide huizen Kilder Verspreide huizen Beek Verspreide huizen Montferland

Alle straten van Verspreide huizen Loerbeek

Verspreide huizen Loerbeek bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.