Huizenmarkt Loerbeek in Loerbeek (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Loerbeek

Woningmarkt Loerbeek

Loerbeek is een buurt in de wijk Brakel en plaats Loerbeek binnen de gemeente Montferland. Deze buurt telt volgens het CBS 4.250 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loerbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 474.812 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 474.812
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Loerbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loerbeek is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loerbeek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Loerbeek

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loerbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loerbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loerbeek. Een eengezinswoning in Loerbeek komt het meest (90%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loerbeek

In Loerbeek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Loerbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Loerbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Loerbeek
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Loerbeek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Loerbeek vergeleken met de Montferland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Loerbeek waar ligt dat?

Woningen te koop Loerbeek

Wil je een huis kopen in Loerbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loerbeek . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Loerbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loerbeek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Loerbeek. Zoek je huurwoning in Loerbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Loerbeek

Starterswoningen in Loerbeek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Loerbeek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loerbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Loerbeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Loerbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loerbeek is 3.341 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.002 euro).

Leeftijden Loerbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loerbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Loerbeek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Loerbeek. De buurt zelf valt binnen de wijk Brakel in de gemeente Montferland.

Beek Kilder Loerbeek Verspreide huizen Loerbeek Verspreide huizen Kilder Verspreide huizen Beek Verspreide huizen Montferland

Alle straten van Loerbeek

Loerbeek bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.