Huizenmarkt Verspreide huizen Montferland in Loerbeek (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Montferland

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Montferland

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Montferland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Montferland.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Montferland. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Montferland

In Verspreide huizen Montferland wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Montferland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Montferland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Montferland
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Montferland

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Montferland vergeleken met de Montferland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Montferland waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Montferland

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Montferland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Montferland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Montferland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Montferland.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Montferland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Montferland. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Montferland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Montferland

Starterswoningen in Verspreide huizen Montferland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Montferland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Montferland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Montferland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Leeftijden Verspreide huizen Montferland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Montferland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Montferland

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Montferland. De buurt zelf valt binnen de wijk Brakel in de gemeente Montferland.

Beek Kilder Loerbeek Verspreide huizen Loerbeek Verspreide huizen Kilder Verspreide huizen Beek Verspreide huizen Montferland

Alle straten van Verspreide huizen Montferland

Verspreide huizen Montferland bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.