Lopik-Dorp

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Lopik-Dorp

Een eerste blik op Lopik-Dorp

Lopik-Dorp is een buurt in de gemeente Lopik. Deze buurt telt volgens het CBS 14.395 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Lopik-Dorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 381.910 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 39
Gemiddelde vraagprijs € 381.910
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Lopik-Dorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lopik-Dorp is 33 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Lopik-Dorp kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lopik-Dorp

Er zijn recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lopik-Dorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lopik-Dorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lopik-Dorp. Een eengezinswoning in Lopik-Dorp komt het meest (69%) voor. Daarna komt een galerijflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lopik-Dorp

In Lopik-Dorp wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Lopik-Dorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Lopik-Dorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lopik-Dorp
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Lopik-Dorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lopik-Dorp vergeleken met de Lopik en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Lopik-Dorp

Wil je een huis kopen in Lopik-Dorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lopik-Dorp . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lopik-Dorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lopik-Dorp.

Zoek je huurwoning in Lopik-Dorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Lopik-Dorp.

Huizenprijzen in Lopik-Dorp

Starterswoningen in Lopik-Dorp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lopik-Dorp zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lopik-Dorp zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lopik-Dorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lopik-Dorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lopik-Dorp is 2.760 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.716 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Lopik-Dorp is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Lopik-Dorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lopik-Dorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Lopik-Dorp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Lopik-Dorp. De buurt zelf valt binnen de wijk Lopik, Benschop en Polsbroek in de gemeente Lopik.

Lopik-Dorp Graaf Uitweg Lopikerkapel Jaarsveld Wielsekade Cabauw Zevender Lekdijk tussen Jaarsveld en Schoonhoven Langs de Lekdijk Lopikerwaard Benschop-Dorp Benschop Boveneind-Benedeneind Polsbroek-Dorp Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg

Alle straten van Lopik-Dorp

Lopik-Dorp bestaat uit 94 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen