Huizenprijzen en de huizenmarkt Graaf in Lopik

Begrijp de huizenprijzen in Graaf Lopik met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Graaf Lopik

Graaf is een buurt in de wijk Lopik, Benschop en Polsbroek en plaats Lopik binnen de gemeente Lopik. Deze buurt telt volgens het CBS 14.395 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Graaf. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 836.499 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 836.499
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Graaf

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Graaf is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Graaf moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Graaf.

Woningen recent verkocht in Graaf

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Graaf. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Graaf.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Graaf. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Graaf. Een eengezinswoning in Graaf komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Graaf

In Graaf wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Graaf

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Graaf (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Graaf

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Graaf vergeleken met de Lopik en Nederland.

Huizenprijzen in Graaf Lopik

Starterswoningen in Graaf Lopik zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Graaf Lopik zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Graaf Lopik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Graaf Lopik? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Graaf Lopik

Wil je een huis kopen in Graaf Lopik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Graaf Lopik . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Graaf alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Graaf.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Graaf Lopik.

Bekijk alle koopwoningen in Graaf Lopik. Zoek je huurwoning in Graaf Lopik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Graaf

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Graaf is 4.098 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.641 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Graaf

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Graaf vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Graaf

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Graaf. De buurt zelf valt binnen de wijk Lopik, Benschop en Polsbroek in de gemeente Lopik.

Lopik-Dorp Graaf Uitweg Lopikerkapel Jaarsveld Wielsekade Cabauw Zevender Lekdijk tussen Jaarsveld en Schoonhoven Langs de Lekdijk Lopikerwaard Benschop-Dorp Benschop Boveneind-Benedeneind Polsbroek-Dorp Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg

Alle straten van Graaf

Graaf bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.