logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Jaarsveld in Jaarsveld

Begrijp de huizenprijzen in Jaarsveld Lopik met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Jaarsveld Lopik

Jaarsveld is een buurt in de wijk Lopik, Benschop en Polsbroek en plaats Jaarsveld binnen de gemeente Lopik. Deze buurt telt volgens het CBS 14.705 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jaarsveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 464.224 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 464.224
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Jaarsveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jaarsveld is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Jaarsveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Jaarsveld.

Woningen recent verkocht in Jaarsveld

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jaarsveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Jaarsveld.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Jaarsveld. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Jaarsveld. Een eengezinswoning in Jaarsveld komt het meest (94%) voor. Daarna komt een landhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Jaarsveld

In Jaarsveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Jaarsveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Jaarsveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Jaarsveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Jaarsveld vergeleken met de Lopik en Nederland.

Huizenprijzen in Jaarsveld Lopik

Starterswoningen in Jaarsveld Lopik zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Jaarsveld Lopik zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Jaarsveld Lopik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Jaarsveld Lopik? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Jaarsveld Lopik

Wil je een huis kopen in Jaarsveld Lopik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Jaarsveld Lopik . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Jaarsveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Jaarsveld.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Jaarsveld Lopik.

Bekijk alle koopwoningen in Jaarsveld Lopik. Zoek je huurwoning in Jaarsveld Lopik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Jaarsveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Jaarsveld is 3.884 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.191 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Jaarsveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Jaarsveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Jaarsveld

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Jaarsveld. De buurt zelf valt binnen de wijk Lopik, Benschop en Polsbroek in de gemeente Lopik.

Lopik-Dorp Graaf Uitweg Lopikerkapel Jaarsveld Wielsekade Cabauw Zevender Lekdijk tussen Jaarsveld en Schoonhoven Langs de Lekdijk Lopikerwaard Benschop-Dorp Benschop Boveneind-Benedeneind Polsbroek-Dorp Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg

Alle straten van Jaarsveld

Jaarsveld bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.