Huizenmarkt Jaarsveld in Jaarsveld (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Jaarsveld

Woningmarkt Jaarsveld

Jaarsveld is een buurt in de wijk Lopik, Benschop en Polsbroek en plaats Jaarsveld binnen de gemeente Lopik. Deze buurt telt volgens het CBS 14.395 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jaarsveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 382.820 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 382.820
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Jaarsveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jaarsveld is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Jaarsveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Jaarsveld.

Woningen recent verkocht in Jaarsveld

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jaarsveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Jaarsveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Jaarsveld. Een eengezinswoning in Jaarsveld komt het meest (97%) voor. Daarna komt een bungalow met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Jaarsveld

In Jaarsveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Jaarsveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Jaarsveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Jaarsveld
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Jaarsveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Jaarsveld vergeleken met de Lopik en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Jaarsveld waar ligt dat?

Woningen te koop Jaarsveld

Wil je een huis kopen in Jaarsveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Jaarsveld . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Jaarsveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Jaarsveld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Jaarsveld. Zoek je huurwoning in Jaarsveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Jaarsveld

Starterswoningen in Jaarsveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Jaarsveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Jaarsveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Jaarsveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Jaarsveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Jaarsveld is 3.990 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.138 euro).

Leeftijden Jaarsveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Jaarsveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Jaarsveld

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Jaarsveld. De buurt zelf valt binnen de wijk Lopik, Benschop en Polsbroek in de gemeente Lopik.

Lopik-Dorp Graaf Uitweg Lopikerkapel Jaarsveld Wielsekade Cabauw Zevender Lekdijk tussen Jaarsveld en Schoonhoven Langs de Lekdijk Lopikerwaard Benschop-Dorp Benschop Boveneind-Benedeneind Polsbroek-Dorp Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg

Alle straten van Jaarsveld

Jaarsveld bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.