Huizenprijzen en de huizenmarkt Polsbroek-Dorp in Polsbroek

Begrijp de huizenprijzen in Polsbroek-Dorp Lopik met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Polsbroek-Dorp Lopik

Polsbroek-Dorp is een buurt in de wijk Lopik, Benschop en Polsbroek en plaats Polsbroek binnen de gemeente Lopik. Deze buurt telt volgens het CBS 14.395 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Polsbroek-Dorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 475.512 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 475.512
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Polsbroek-Dorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Polsbroek-Dorp is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Polsbroek-Dorp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Polsbroek-Dorp

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Polsbroek-Dorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Polsbroek-Dorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Polsbroek-Dorp. Een eengezinswoning in Polsbroek-Dorp komt het meest (89%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Polsbroek-Dorp

In Polsbroek-Dorp wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Polsbroek-Dorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Polsbroek-Dorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Polsbroek-Dorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Polsbroek-Dorp vergeleken met de Lopik en Nederland.

Huizenprijzen in Polsbroek-Dorp Lopik

Starterswoningen in Polsbroek-Dorp Lopik zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Polsbroek-Dorp Lopik zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Polsbroek-Dorp Lopik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Polsbroek-Dorp Lopik? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Polsbroek-Dorp Lopik

Wil je een huis kopen in Polsbroek-Dorp Lopik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Polsbroek-Dorp Lopik . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Polsbroek-Dorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Polsbroek-Dorp.

Bekijk alle koopwoningen in Polsbroek-Dorp Lopik. Zoek je huurwoning in Polsbroek-Dorp Lopik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Polsbroek-Dorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Polsbroek-Dorp is 6.709 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.960 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Polsbroek-Dorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Polsbroek-Dorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Polsbroek-Dorp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Polsbroek-Dorp. De buurt zelf valt binnen de wijk Lopik, Benschop en Polsbroek in de gemeente Lopik.

Lopik-Dorp Graaf Uitweg Lopikerkapel Jaarsveld Wielsekade Cabauw Zevender Lekdijk tussen Jaarsveld en Schoonhoven Langs de Lekdijk Lopikerwaard Benschop-Dorp Benschop Boveneind-Benedeneind Polsbroek-Dorp Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg

Alle straten van Polsbroek-Dorp

Polsbroek-Dorp bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.