Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lopik

Begrijp de huizenprijzen in Lopik met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lopik

Lopik is een plaats in de gemeente Lopik. Deze plaats telt volgens het CBS 14.395 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lopik. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 471.068 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 38
Gemiddelde vraagprijs € 471.068
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Lopik

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lopik is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lopik moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lopik.

Woningen recent verkocht in Lopik

Er zijn recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lopik. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lopik.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lopik. Een eengezinswoning in Lopik komt het meest (72%) voor. Daarna komt een galerijflat met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lopik

In Lopik wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lopik

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lopik (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lopik

Starterswoningen in Lopik zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lopik zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lopik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lopik? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lopik

Wil je een huis kopen in Lopik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lopik . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lopik alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lopik.

Bekijk alle koopwoningen in Lopik. Zoek je huurwoning in Lopik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lopik

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lopik is 3.815 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.493 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lopik

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lopik vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lopik

Lopik bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.