Huizenprijzen en de huizenmarkt Benschop-Dorp in Benschop

Begrijp de huizenprijzen in Benschop-Dorp Lopik met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Benschop-Dorp Lopik

Benschop-Dorp is een buurt in de wijk Lopik, Benschop en Polsbroek en plaats Benschop binnen de gemeente Lopik. Deze buurt telt volgens het CBS 14.395 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Benschop-Dorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 452.298 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 452.298
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Benschop-Dorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Benschop-Dorp is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Benschop-Dorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Benschop-Dorp.

Woningen recent verkocht in Benschop-Dorp

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Benschop-Dorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Benschop-Dorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Benschop-Dorp. Een eengezinswoning in Benschop-Dorp komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Benschop-Dorp

In Benschop-Dorp wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Benschop-Dorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Benschop-Dorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Benschop-Dorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Benschop-Dorp vergeleken met de Lopik en Nederland.

Huizenprijzen in Benschop-Dorp Lopik

Starterswoningen in Benschop-Dorp Lopik zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Benschop-Dorp Lopik zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Benschop-Dorp Lopik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Benschop-Dorp Lopik? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Benschop-Dorp Lopik

Wil je een huis kopen in Benschop-Dorp Lopik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Benschop-Dorp Lopik . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Benschop-Dorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Benschop-Dorp.

Bekijk alle koopwoningen in Benschop-Dorp Lopik. Zoek je huurwoning in Benschop-Dorp Lopik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Benschop-Dorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Benschop-Dorp is 3.489 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.409 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Benschop-Dorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Benschop-Dorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Benschop-Dorp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Benschop-Dorp. De buurt zelf valt binnen de wijk Lopik, Benschop en Polsbroek in de gemeente Lopik.

Lopik-Dorp Graaf Uitweg Lopikerkapel Jaarsveld Wielsekade Cabauw Zevender Lekdijk tussen Jaarsveld en Schoonhoven Langs de Lekdijk Lopikerwaard Benschop-Dorp Benschop Boveneind-Benedeneind Polsbroek-Dorp Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg

Alle straten van Benschop-Dorp

Benschop-Dorp bestaat uit 44 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.