Huizenprijzen en de huizenmarkt Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg in Polsbroek

Begrijp de huizenprijzen in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg Lopik met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg Lopik

Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg is een buurt in de wijk Lopik, Benschop en Polsbroek en plaats Polsbroek binnen de gemeente Lopik. Deze buurt telt volgens het CBS 14.395 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 658.001 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 658.001
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg. Een eengezinswoning in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg komt het meest (47%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg

In Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg vergeleken met de Lopik en Nederland.

Huizenprijzen in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg Lopik

Starterswoningen in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg Lopik zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg Lopik zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg Lopik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg Lopik? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg Lopik

Wil je een huis kopen in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg Lopik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg Lopik . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg.

Bekijk alle koopwoningen in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg Lopik. Zoek je huurwoning in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg Lopik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg is 3.063 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.352 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg. De buurt zelf valt binnen de wijk Lopik, Benschop en Polsbroek in de gemeente Lopik.

Lopik-Dorp Graaf Uitweg Lopikerkapel Jaarsveld Wielsekade Cabauw Zevender Lekdijk tussen Jaarsveld en Schoonhoven Langs de Lekdijk Lopikerwaard Benschop-Dorp Benschop Boveneind-Benedeneind Polsbroek-Dorp Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg

Alle straten van Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg

Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.