Huizenmarkt Lopik, Benschop en Polsbroek in Benschop (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lopik, Benschop en Polsbroek

Woningmarkt Lopik, Benschop en Polsbroek

Lopik, Benschop en Polsbroek is een wijk in de plaats Benschop binnen de gemeente Lopik. Deze wijk telt volgens het CBS 14.395 inwoners. Momenteel staan er 36 woningen te koop en zijn er recent 104 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lopik, Benschop en Polsbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 491.028 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 36
Woningen recent verkocht 104
Gemiddelde vraagprijs € 491.028
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Lopik, Benschop en Polsbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lopik, Benschop en Polsbroek is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lopik, Benschop en Polsbroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lopik, Benschop en Polsbroek.

Woningen recent verkocht in Lopik, Benschop en Polsbroek

Er zijn recent 104 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lopik, Benschop en Polsbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lopik, Benschop en Polsbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lopik, Benschop en Polsbroek. Een eengezinswoning in Lopik, Benschop en Polsbroek komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lopik, Benschop en Polsbroek

In Lopik, Benschop en Polsbroek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lopik, Benschop en Polsbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lopik, Benschop en Polsbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lopik, Benschop en Polsbroek
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Lopik, Benschop en Polsbroek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lopik, Benschop en Polsbroek vergeleken met de Lopik en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Lopik, Benschop en Polsbroek waar ligt dat?

Woningen te koop Lopik, Benschop en Polsbroek

Wil je een huis kopen in Lopik, Benschop en Polsbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lopik, Benschop en Polsbroek . Er staan momenteel 36 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lopik, Benschop en Polsbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lopik, Benschop en Polsbroek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lopik, Benschop en Polsbroek. Zoek je huurwoning in Lopik, Benschop en Polsbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lopik, Benschop en Polsbroek

Starterswoningen in Lopik, Benschop en Polsbroek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lopik, Benschop en Polsbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lopik, Benschop en Polsbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lopik, Benschop en Polsbroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lopik, Benschop en Polsbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lopik, Benschop en Polsbroek is 3.543 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.544 euro).

Leeftijden Lopik, Benschop en Polsbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lopik, Benschop en Polsbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lopik, Benschop en Polsbroek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lopik, Benschop en Polsbroek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lopik, Benschop en Polsbroek

Lopik-Dorp Graaf Uitweg Lopikerkapel Jaarsveld Wielsekade Cabauw Zevender Lekdijk tussen Jaarsveld en Schoonhoven Langs de Lekdijk Lopikerwaard Benschop-Dorp Benschop Boveneind-Benedeneind Polsbroek-Dorp Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg