logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Heumen

Begrijp de huizenprijzen in Heumen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heumen

Heumen is een plaats in de gemeente Heumen. Deze plaats telt volgens het CBS 16.824 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heumen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 476.241 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 476.241
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Heumen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heumen is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heumen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heumen.

Woningen recent verkocht in Heumen

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heumen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heumen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heumen. Een eengezinswoning in Heumen komt het meest (72%) voor. Daarna komt een portiekflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heumen

In Heumen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heumen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heumen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Heumen

Starterswoningen in Heumen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heumen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heumen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heumen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heumen

Wil je een huis kopen in Heumen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heumen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heumen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heumen.

Bekijk alle koopwoningen in Heumen. Zoek je huurwoning in Heumen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heumen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heumen is 4.157 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.941 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heumen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heumen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Heumen

Heumen bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.