De Huizenmarkt in Heumen (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heumen

Woningmarkt Heumen

Heumen is een plaats in de gemeente Heumen. Deze plaats telt volgens het CBS 16.460 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heumen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 537.527 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 537.527
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Heumen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heumen is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heumen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heumen.

Woningen recent verkocht in Heumen

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heumen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heumen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heumen. Een eengezinswoning in Heumen komt het meest (73%) voor. Daarna komt een portiekflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heumen

In Heumen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heumen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heumen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heumen
Binnenring: Nederland

Heumen waar ligt dat?

Woningen te koop Heumen

Wil je een huis kopen in Heumen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heumen . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heumen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heumen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heumen. Zoek je huurwoning in Heumen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heumen

Starterswoningen in Heumen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heumen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heumen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heumen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heumen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heumen is 4.713 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.615 euro).

Leeftijden Heumen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heumen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Heumen

Heumen bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.