Noorddijk e.o. in gemeente Groningen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Noorddijk e.o.

Een eerste blik op Noorddijk e.o.

Noorddijk e.o. is een wijk in de gemeente Groningen. Deze wijk telt volgens het CBS 16.445 inwoners. Momenteel staan er 61 woningen te koop en zijn er recent 63 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Noorddijk e.o.. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 238.717 euro.

Woningen te koop 61
Woningen recent verkocht 63
Gemiddelde vraagprijs € 238.717
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Noorddijk e.o.

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noorddijk e.o. is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noorddijk e.o. moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noorddijk e.o..

Woningen recent verkocht in Noorddijk e.o.

Er zijn recent 63 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noorddijk e.o.. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noorddijk e.o..

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noorddijk e.o.. Een eengezinswoning in Noorddijk e.o. komt het meest (42%) voor. Daarna komt een portiekflat met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noorddijk e.o.

In Noorddijk e.o. wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Noorddijk e.o.

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Noorddijk e.o. (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noorddijk e.o.
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Noorddijk e.o.

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Noorddijk e.o. vergeleken met de Groningen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Noorddijk e.o.

Wil je een huis kopen in Noorddijk e.o.? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noorddijk e.o.. Er staan momenteel 61 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noorddijk e.o. alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noorddijk e.o..

Huizenprijzen in Noorddijk e.o.

Starterswoningen in Noorddijk e.o. zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Noorddijk e.o. zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noorddijk e.o. zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noorddijk e.o.? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noorddijk e.o.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noorddijk e.o. is 2.001 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.875 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Noorddijk e.o. is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Noorddijk e.o.

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noorddijk e.o. vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Noorddijk e.o.

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Noorddijk e.o.? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Noorddijk e.o.

Lewenborg-Noord Lewenborg-Zuid Lewenborg-West Oosterhoogebrug Ulgersmaborg Hunzepark Zilvermeer Kardinge Drielanden Noorddijk Ruischerbrug Ruischerwaard

Instellingen zijn opgeslagen