logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Goes

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Goes met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Goes

Goes is een gemeente in de provincie Zeeland. Deze gemeente telt volgens het CBS 39.433 inwoners. Momenteel staan er 109 woningen te koop en zijn er recent 233 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goes. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 264.462.

Woningen te koop 109
Woningen recent verkocht 233
Gemiddelde vraagprijs € 412.285
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 264.462
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Goes

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Goes is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Goes moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Goes.

Woningen recent verkocht in Goes

Er zijn recent 233 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goes. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Goes.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Goes. Een eengezinswoning in Goes komt het meest (66%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Goes

In Goes wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Goes

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Goes (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Goes

Starterswoningen in gemeente Goes zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Goes zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Goes zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Goes? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Goes

Wil je een huis kopen in gemeente Goes? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Goes . Er staan momenteel 109 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Goes alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Goes.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Goes. Zoek je huurwoning in gemeente Goes? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Goes

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Goes is 3.351 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.088 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Goes

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Goes vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Goes

De gemeente Goes telt 7 plaatsen.

's-Heer Arendskerke 's-Heer Hendrikskinderen Goes Kattendijke Kloetinge Wilhelminadorp Wolphaartsdijk

Wijken van Goes

Goes bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.