De Huizenmarkt gemeente Goes (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Goes

Woningmarkt Goes

Goes is een gemeente in de provincie Zeeland. Deze gemeente telt volgens het CBS 37.615 inwoners. Momenteel staan er 125 woningen te koop en zijn er recent 222 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goes. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 264.462.

Woningen te koop 125
Woningen recent verkocht 222
Gemiddelde vraagprijs € 406.499
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 264.462
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Goes

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Goes is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Goes moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Goes.

Woningen recent verkocht in Goes

Er zijn recent 222 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goes. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Goes.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Goes. Een eengezinswoning in Goes komt het meest (66%) voor. Daarna komt een portiekflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Goes

In Goes wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Goes

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Goes (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Goes
Binnenring: Nederland

Goes waar ligt dat?

Woningen te koop Goes

Wil je een huis kopen in Goes? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Goes . Er staan momenteel 125 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Goes alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Goes.

Bekijk hier alle koopwoningen in Goes. Zoek je huurwoning in Goes? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Goes

Starterswoningen in Goes zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Goes zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Goes zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Goes? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Goes

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Goes is 3.043 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.808 euro).

Leeftijden Goes

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Goes vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Goes

De gemeente Goes telt 7 plaatsen.

's-Heer Arendskerke 's-Heer Hendrikskinderen Goes Kattendijke Kloetinge Wilhelminadorp Wolphaartsdijk

Alle wijken van Goes

Goes bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.