logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Wolphaartsdijk

Begrijp de huizenprijzen in Wolphaartsdijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Wolphaartsdijk

Wolphaartsdijk is een plaats in de gemeente Goes. Deze plaats telt volgens het CBS 39.433 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wolphaartsdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 365.941 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 365.941
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Wolphaartsdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wolphaartsdijk is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wolphaartsdijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wolphaartsdijk.

Woningen recent verkocht in Wolphaartsdijk

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wolphaartsdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wolphaartsdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wolphaartsdijk. Een eengezinswoning in Wolphaartsdijk komt het meest (88%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wolphaartsdijk

In Wolphaartsdijk wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wolphaartsdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wolphaartsdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Wolphaartsdijk

Starterswoningen in Wolphaartsdijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wolphaartsdijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wolphaartsdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Wolphaartsdijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Wolphaartsdijk

Wil je een huis kopen in Wolphaartsdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wolphaartsdijk . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wolphaartsdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wolphaartsdijk.

Bekijk alle koopwoningen in Wolphaartsdijk. Zoek je huurwoning in Wolphaartsdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Wolphaartsdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wolphaartsdijk is 3.107 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.953 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Wolphaartsdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wolphaartsdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Wolphaartsdijk

Wolphaartsdijk bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.