Huizenprijzen en de huizenmarkt Oud-Sabbinge in Wolphaartsdijk

Begrijp de huizenprijzen in Oud-Sabbinge Goes met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oud-Sabbinge Goes

Oud-Sabbinge is een wijk in de plaats Wolphaartsdijk binnen de gemeente Goes. Deze wijk telt volgens het CBS 285 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud-Sabbinge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 337.658 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 337.658
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Oud-Sabbinge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud-Sabbinge is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oud-Sabbinge moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oud-Sabbinge.

Woningen recent verkocht in Oud-Sabbinge

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud-Sabbinge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud-Sabbinge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oud-Sabbinge. Een eengezinswoning in Oud-Sabbinge komt het meest (96%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oud-Sabbinge

In Oud-Sabbinge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oud-Sabbinge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oud-Sabbinge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oud-Sabbinge

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oud-Sabbinge vergeleken met de Goes en Nederland.

Huizenprijzen in Oud-Sabbinge Goes

Starterswoningen in Oud-Sabbinge Goes zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oud-Sabbinge Goes zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud-Sabbinge Goes zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oud-Sabbinge Goes? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oud-Sabbinge Goes

Wil je een huis kopen in Oud-Sabbinge Goes? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud-Sabbinge Goes . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud-Sabbinge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud-Sabbinge.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oud-Sabbinge Goes.

Bekijk alle koopwoningen in Oud-Sabbinge Goes. Zoek je huurwoning in Oud-Sabbinge Goes? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oud-Sabbinge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud-Sabbinge is 2.195 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.790 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oud-Sabbinge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud-Sabbinge vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oud-Sabbinge

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oud-Sabbinge? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oud-Sabbinge

Oud-Sabbinge