logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in 's-Heer Arendskerke

Begrijp de huizenprijzen in 's-Heer Arendskerke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 's-Heer Arendskerke

's-Heer Arendskerke is een plaats in de gemeente Goes. Deze plaats telt volgens het CBS 39.433 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heer Arendskerke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 564.547 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 564.547
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in 's-Heer Arendskerke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Heer Arendskerke is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Heer Arendskerke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 's-Heer Arendskerke.

Woningen recent verkocht in 's-Heer Arendskerke

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heer Arendskerke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Heer Arendskerke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Heer Arendskerke. Een eengezinswoning in 's-Heer Arendskerke komt het meest (66%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Heer Arendskerke

In 's-Heer Arendskerke wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 's-Heer Arendskerke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 's-Heer Arendskerke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in 's-Heer Arendskerke

Starterswoningen in 's-Heer Arendskerke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Heer Arendskerke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Heer Arendskerke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 's-Heer Arendskerke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 's-Heer Arendskerke

Wil je een huis kopen in 's-Heer Arendskerke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Heer Arendskerke . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Heer Arendskerke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Heer Arendskerke.

Bekijk alle koopwoningen in 's-Heer Arendskerke. Zoek je huurwoning in 's-Heer Arendskerke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 's-Heer Arendskerke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Heer Arendskerke is 2.826 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.818 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 's-Heer Arendskerke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Heer Arendskerke vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van 's-Heer Arendskerke

's-Heer Arendskerke bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.