Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kattendijke

Begrijp de huizenprijzen in Kattendijke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kattendijke

Kattendijke is een plaats in de gemeente Goes. Deze plaats telt volgens het CBS 37.615 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kattendijke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 411.317 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 411.317
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Kattendijke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kattendijke is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kattendijke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kattendijke.

Woningen recent verkocht in Kattendijke

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kattendijke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kattendijke.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kattendijke. Een eengezinswoning in Kattendijke komt het meest (81%) voor. Daarna komt een bungalow met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kattendijke

In Kattendijke wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kattendijke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kattendijke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kattendijke

Starterswoningen in Kattendijke zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kattendijke zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kattendijke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kattendijke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kattendijke

Wil je een huis kopen in Kattendijke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kattendijke . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kattendijke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kattendijke.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kattendijke.

Bekijk alle koopwoningen in Kattendijke. Zoek je huurwoning in Kattendijke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kattendijke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kattendijke is 3.686 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.907 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kattendijke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kattendijke vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kattendijke

Kattendijke bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.