De Huizenmarkt in 's-Heer Hendrikskinderen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in 's-Heer Hendrikskinderen

Woningmarkt 's-Heer Hendrikskinderen

's-Heer Hendrikskinderen is een plaats in de gemeente Goes. Deze plaats telt volgens het CBS 37.615 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heer Hendrikskinderen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 436.307 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 436.307
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in 's-Heer Hendrikskinderen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Heer Hendrikskinderen is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Heer Hendrikskinderen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 's-Heer Hendrikskinderen.

Woningen recent verkocht in 's-Heer Hendrikskinderen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heer Hendrikskinderen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Heer Hendrikskinderen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Heer Hendrikskinderen. Een eengezinswoning in 's-Heer Hendrikskinderen komt het meest (89%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Heer Hendrikskinderen

In 's-Heer Hendrikskinderen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 's-Heer Hendrikskinderen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 's-Heer Hendrikskinderen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 's-Heer Hendrikskinderen
Binnenring: Nederland

's-Heer Hendrikskinderen waar ligt dat?

Woningen te koop 's-Heer Hendrikskinderen

Wil je een huis kopen in 's-Heer Hendrikskinderen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Heer Hendrikskinderen . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Heer Hendrikskinderen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Heer Hendrikskinderen.

Bekijk hier alle koopwoningen in 's-Heer Hendrikskinderen. Zoek je huurwoning in 's-Heer Hendrikskinderen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in 's-Heer Hendrikskinderen

Starterswoningen in 's-Heer Hendrikskinderen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Heer Hendrikskinderen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Heer Hendrikskinderen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 's-Heer Hendrikskinderen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 's-Heer Hendrikskinderen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Heer Hendrikskinderen is 3.382 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.739 euro).

Leeftijden 's-Heer Hendrikskinderen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Heer Hendrikskinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van 's-Heer Hendrikskinderen

's-Heer Hendrikskinderen bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.