logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in 's-Heer Hendrikskinderen

Begrijp de huizenprijzen in 's-Heer Hendrikskinderen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 's-Heer Hendrikskinderen

's-Heer Hendrikskinderen is een plaats in de gemeente Goes. Deze plaats telt volgens het CBS 39.433 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heer Hendrikskinderen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 443.930 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 443.930
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in 's-Heer Hendrikskinderen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Heer Hendrikskinderen is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Heer Hendrikskinderen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 's-Heer Hendrikskinderen.

Woningen recent verkocht in 's-Heer Hendrikskinderen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Heer Hendrikskinderen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Heer Hendrikskinderen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Heer Hendrikskinderen. Een eengezinswoning in 's-Heer Hendrikskinderen komt het meest (88%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Heer Hendrikskinderen

In 's-Heer Hendrikskinderen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 's-Heer Hendrikskinderen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 's-Heer Hendrikskinderen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in 's-Heer Hendrikskinderen

Starterswoningen in 's-Heer Hendrikskinderen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Heer Hendrikskinderen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Heer Hendrikskinderen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 's-Heer Hendrikskinderen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 's-Heer Hendrikskinderen

Wil je een huis kopen in 's-Heer Hendrikskinderen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Heer Hendrikskinderen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Heer Hendrikskinderen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Heer Hendrikskinderen.

Bekijk alle koopwoningen in 's-Heer Hendrikskinderen. Zoek je huurwoning in 's-Heer Hendrikskinderen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 's-Heer Hendrikskinderen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Heer Hendrikskinderen is 3.306 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.343 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 's-Heer Hendrikskinderen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Heer Hendrikskinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van 's-Heer Hendrikskinderen

's-Heer Hendrikskinderen bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.