logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Goes

Begrijp de huizenprijzen in Goes met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Goes

Goes is een plaats in de gemeente Goes. Deze plaats telt volgens het CBS 39.433 inwoners. Momenteel staan er 68 woningen te koop en zijn er recent 191 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goes. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 401.779 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 68
Woningen recent verkocht 191
Gemiddelde vraagprijs € 401.779
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Goes

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Goes is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Goes moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Goes.

Woningen recent verkocht in Goes

Er zijn recent 191 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goes. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Goes.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Goes. Een eengezinswoning in Goes komt het meest (62%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Goes

In Goes wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Goes

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Goes (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Goes

Starterswoningen in Goes zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Goes zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Goes zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Goes? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Goes

Wil je een huis kopen in Goes? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Goes . Er staan momenteel 68 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Goes alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Goes.

Bekijk alle koopwoningen in Goes. Zoek je huurwoning in Goes? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Goes

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Goes is 3.272 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.053 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Goes

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Goes vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Goes

Goes bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.