logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Kloetinge in Goes

Begrijp de huizenprijzen in Kloetinge Goes met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kloetinge Goes

Kloetinge is een wijk in de plaats Goes binnen de gemeente Goes. Deze wijk telt volgens het CBS 3.500 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kloetinge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 407.783 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 407.783
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Kloetinge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kloetinge is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kloetinge moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kloetinge.

Woningen recent verkocht in Kloetinge

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kloetinge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kloetinge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kloetinge. Een eengezinswoning in Kloetinge komt het meest (89%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kloetinge

In Kloetinge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kloetinge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kloetinge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Kloetinge

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kloetinge vergeleken met de Goes en Nederland.

Huizenprijzen in Kloetinge Goes

Starterswoningen in Kloetinge Goes zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kloetinge Goes zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kloetinge Goes zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kloetinge Goes? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kloetinge Goes

Wil je een huis kopen in Kloetinge Goes? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kloetinge Goes . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kloetinge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kloetinge.

Bekijk alle koopwoningen in Kloetinge Goes. Zoek je huurwoning in Kloetinge Goes? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kloetinge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kloetinge is 3.507 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.095 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kloetinge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kloetinge vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Kloetinge

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Kloetinge? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Kloetinge

Kloetinge Oostmolenpark Verspreide huizen in het Oosten Verspreide huizen in het Zuiden