logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kloetinge

Begrijp de huizenprijzen in Kloetinge met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kloetinge

Kloetinge is een plaats in de gemeente Kapelle. Deze plaats telt volgens het CBS 13.051 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kloetinge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 415.525 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 415.525
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Kloetinge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kloetinge is 6 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kloetinge moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kloetinge.

Woningen recent verkocht in Kloetinge

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kloetinge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kloetinge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kloetinge. Een eengezinswoning in Kloetinge komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Kloetinge

In Kloetinge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kloetinge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kloetinge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kloetinge

Starterswoningen in Kloetinge zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kloetinge zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kloetinge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kloetinge? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kloetinge

Wil je een huis kopen in Kloetinge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kloetinge . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kloetinge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kloetinge.

Bekijk alle koopwoningen in Kloetinge. Zoek je huurwoning in Kloetinge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kloetinge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kloetinge is 4.223 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.163 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kloetinge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kloetinge vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kloetinge

Kloetinge bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.