logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Wolphaartsdijk in Wilhelminadorp

Begrijp de huizenprijzen in Wolphaartsdijk Goes met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Wolphaartsdijk Goes

Wolphaartsdijk is een wijk in de plaats Wilhelminadorp binnen de gemeente Goes. Deze wijk telt volgens het CBS 2.020 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wolphaartsdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 369.143 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 369.143
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Wolphaartsdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wolphaartsdijk is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wolphaartsdijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wolphaartsdijk.

Woningen recent verkocht in Wolphaartsdijk

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wolphaartsdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wolphaartsdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wolphaartsdijk. Een eengezinswoning in Wolphaartsdijk komt het meest (87%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wolphaartsdijk

In Wolphaartsdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wolphaartsdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wolphaartsdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Wolphaartsdijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Wolphaartsdijk vergeleken met de Goes en Nederland.

Huizenprijzen in Wolphaartsdijk Goes

Starterswoningen in Wolphaartsdijk Goes zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wolphaartsdijk Goes zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wolphaartsdijk Goes zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Wolphaartsdijk Goes? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Wolphaartsdijk Goes

Wil je een huis kopen in Wolphaartsdijk Goes? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wolphaartsdijk Goes . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wolphaartsdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wolphaartsdijk.

Bekijk alle koopwoningen in Wolphaartsdijk Goes. Zoek je huurwoning in Wolphaartsdijk Goes? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Wolphaartsdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wolphaartsdijk is 3.107 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.055 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Wolphaartsdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wolphaartsdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Wolphaartsdijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Wolphaartsdijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Wolphaartsdijk

Wolphaartsdijk Verspreide huizen Wolphaartsdijk