Huizenprijzen en de huizenmarkt Melissant woonkern in Melissant

Begrijp de huizenprijzen in Melissant woonkern Goeree-Overflakkee met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Melissant woonkern Goeree-Overflakkee

Melissant woonkern is een buurt in de wijk Melissant en plaats Melissant binnen de gemeente Goeree-Overflakkee. Deze buurt telt volgens het CBS 2.155 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Melissant woonkern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 354.371 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 354.371
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Melissant woonkern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Melissant woonkern is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Melissant woonkern kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Melissant woonkern

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Melissant woonkern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Melissant woonkern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Melissant woonkern. Een eengezinswoning in Melissant woonkern komt het meest (88%) voor. Daarna komt een villa met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Melissant woonkern

In Melissant woonkern wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Melissant woonkern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Melissant woonkern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Melissant woonkern

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Melissant woonkern vergeleken met de Goeree-Overflakkee en Nederland.

Huizenprijzen in Melissant woonkern Goeree-Overflakkee

Starterswoningen in Melissant woonkern Goeree-Overflakkee zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Melissant woonkern Goeree-Overflakkee zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Melissant woonkern Goeree-Overflakkee zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Melissant woonkern Goeree-Overflakkee? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Melissant woonkern Goeree-Overflakkee

Wil je een huis kopen in Melissant woonkern Goeree-Overflakkee? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Melissant woonkern Goeree-Overflakkee . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Melissant woonkern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Melissant woonkern.

Bekijk alle koopwoningen in Melissant woonkern Goeree-Overflakkee. Zoek je huurwoning in Melissant woonkern Goeree-Overflakkee? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Melissant woonkern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Melissant woonkern is 3.351 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.942 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Melissant woonkern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Melissant woonkern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Melissant woonkern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Melissant woonkern. De buurt zelf valt binnen de wijk Melissant in de gemeente Goeree-Overflakkee.

Melissant woonkern Melissant buitengebied

Alle straten van Melissant woonkern

Melissant woonkern bestaat uit 31 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.