Alle woningmarktinfo Schipholt-Glanermaten

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Schipholt-Glanermaten

Een eerste blik op Schipholt-Glanermaten

Schipholt-Glanermaten is een buurt in de gemeente Enschede. Deze buurt telt volgens het CBS 17.045 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schipholt-Glanermaten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 219.796 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 219.796
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Schipholt-Glanermaten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schipholt-Glanermaten is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schipholt-Glanermaten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schipholt-Glanermaten.

Woningen recent verkocht in Schipholt-Glanermaten

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schipholt-Glanermaten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schipholt-Glanermaten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schipholt-Glanermaten. Een eengezinswoning in Schipholt-Glanermaten komt het meest (64%) voor. Daarna komt een portiekflat met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schipholt-Glanermaten

In Schipholt-Glanermaten wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Schipholt-Glanermaten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Schipholt-Glanermaten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schipholt-Glanermaten
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Schipholt-Glanermaten

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schipholt-Glanermaten vergeleken met de Enschede en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Schipholt-Glanermaten

Wil je een huis kopen in Schipholt-Glanermaten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schipholt-Glanermaten . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schipholt-Glanermaten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schipholt-Glanermaten.

Zoek je huurwoning in Schipholt-Glanermaten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Schipholt-Glanermaten.

Huizenprijzen in Schipholt-Glanermaten

Starterswoningen in Schipholt-Glanermaten zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Schipholt-Glanermaten zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schipholt-Glanermaten zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schipholt-Glanermaten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schipholt-Glanermaten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schipholt-Glanermaten is 1.978 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.626 euro).

Leeftijden Schipholt-Glanermaten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schipholt-Glanermaten vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schipholt-Glanermaten

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schipholt-Glanermaten. De buurt zelf valt binnen de wijk Glanerbrug en omgeving in de gemeente Enschede.

Glanerveld Bentveld-Bultserve Schipholt-Glanermaten Eekmaat Oikos Eilermarke De Slank Dolphia Eekmaat West

Alle straten van Schipholt-Glanermaten

Schipholt-Glanermaten bestaat uit 19 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen