Glanerbrug en omgeving in gemeente Enschede

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Glanerbrug en omgeving

Een eerste blik op Glanerbrug en omgeving

Glanerbrug en omgeving is een wijk in de gemeente Enschede. Deze wijk telt volgens het CBS 17.045 inwoners. Momenteel staan er 70 woningen te koop en zijn er recent 160 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Glanerbrug en omgeving. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 261.519 euro.

Woningen te koop 70
Woningen recent verkocht 160
Gemiddelde vraagprijs € 261.519
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Glanerbrug en omgeving

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Glanerbrug en omgeving is 40 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Glanerbrug en omgeving kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Glanerbrug en omgeving

Er zijn recent 160 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Glanerbrug en omgeving. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Glanerbrug en omgeving.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Glanerbrug en omgeving. Een eengezinswoning in Glanerbrug en omgeving komt het meest (78%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Glanerbrug en omgeving

In Glanerbrug en omgeving wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Glanerbrug en omgeving

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Glanerbrug en omgeving (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Glanerbrug en omgeving
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Glanerbrug en omgeving

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Glanerbrug en omgeving vergeleken met de Enschede en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Glanerbrug en omgeving

Wil je een huis kopen in Glanerbrug en omgeving? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Glanerbrug en omgeving . Er staan momenteel 70 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Glanerbrug en omgeving alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Glanerbrug en omgeving.

Zoek je huurwoning in Glanerbrug en omgeving? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Glanerbrug en omgeving.

Huizenprijzen in Glanerbrug en omgeving

Starterswoningen in Glanerbrug en omgeving zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Glanerbrug en omgeving zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Glanerbrug en omgeving zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Glanerbrug en omgeving? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Glanerbrug en omgeving

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Glanerbrug en omgeving is 2.060 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.952 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Glanerbrug en omgeving is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Glanerbrug en omgeving

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Glanerbrug en omgeving vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Glanerbrug en omgeving

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Glanerbrug en omgeving? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Glanerbrug en omgeving

Glanerveld Bentveld-Bultserve Schipholt-Glanermaten Eekmaat Oikos Eilermarke De Slank Dolphia Eekmaat West

Instellingen zijn opgeslagen