logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Duiven

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Duiven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Duiven

Duiven is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 24.937 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 89 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Duiven. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 451.012.

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 89
Gemiddelde vraagprijs € 457.306
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 451.012
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Duiven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Duiven is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Duiven moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Duiven.

Woningen recent verkocht in Duiven

Er zijn recent 89 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Duiven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Duiven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Duiven. Een eengezinswoning in Duiven komt het meest (76%) voor. Daarna komt een portiekflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Duiven

In Duiven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Duiven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Duiven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Duiven

Starterswoningen in gemeente Duiven zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Duiven zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Duiven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Duiven? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Duiven

Wil je een huis kopen in gemeente Duiven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Duiven . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Duiven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Duiven.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Duiven. Zoek je huurwoning in gemeente Duiven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Duiven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Duiven is 3.324 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.124 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Duiven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Duiven vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Duiven

De gemeente Duiven telt 3 plaatsen.

Duiven Groessen Loo Gld

Wijken van Duiven

Duiven bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.