De Huizenmarkt gemeente Duiven (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Duiven

Woningmarkt Duiven

Duiven is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staan er 58 woningen te koop en zijn er recent 88 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Duiven. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 58
Woningen recent verkocht 88
Gemiddelde vraagprijs € 430.179
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Duiven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Duiven is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Duiven moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Duiven.

Woningen recent verkocht in Duiven

Er zijn recent 88 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Duiven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Duiven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Duiven. Een eengezinswoning in Duiven komt het meest (75%) voor. Daarna komt een portiekflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Duiven

In Duiven wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Duiven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Duiven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Duiven
Binnenring: Nederland

Duiven waar ligt dat?

Woningen te koop Duiven

Wil je een huis kopen in Duiven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Duiven . Er staan momenteel 58 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Duiven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Duiven.

Bekijk hier alle koopwoningen in Duiven. Zoek je huurwoning in Duiven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Duiven

Starterswoningen in Duiven zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Duiven zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Duiven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Duiven? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Duiven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Duiven is 3.024 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.821 euro).

Leeftijden Duiven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Duiven vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Duiven

De gemeente Duiven telt 3 plaatsen.

Duiven Groessen Loo Gld

Alle wijken van Duiven

Duiven bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.