logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Loo in Loo Gld

Begrijp de huizenprijzen in Loo Duiven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Loo Duiven

Loo is een wijk in de plaats Loo Gld binnen de gemeente Duiven. Deze wijk telt volgens het CBS 1.185 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 773.197 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 773.197
Percentage gezinnen met kinderen 45%

Verkoopduur woningen in Loo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loo is 67 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Loo

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loo. Een eengezinswoning in Loo komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loo

In Loo wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Loo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Loo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Loo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Loo vergeleken met de Duiven en Nederland.

Huizenprijzen in Loo Duiven

Starterswoningen in Loo Duiven zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Loo Duiven zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loo Duiven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Loo Duiven? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Loo Duiven

Wil je een huis kopen in Loo Duiven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loo Duiven . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Loo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loo.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Loo Duiven.

Bekijk alle koopwoningen in Loo Duiven. Zoek je huurwoning in Loo Duiven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Loo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loo is 4.500 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.500 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Loo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Loo

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Loo? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Loo

Loo Gld