logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Loo Gld

Begrijp de huizenprijzen in Loo Gld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Loo Gld

Loo Gld is een plaats in de gemeente Duiven. Deze plaats telt volgens het CBS 24.937 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loo Gld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 770.730 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 770.730
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Loo Gld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loo Gld is 65 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loo Gld kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Loo Gld

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loo Gld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loo Gld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loo Gld. Een eengezinswoning in Loo Gld komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loo Gld

In Loo Gld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Loo Gld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Loo Gld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Loo Gld

Starterswoningen in Loo Gld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Loo Gld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loo Gld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Loo Gld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Loo Gld

Wil je een huis kopen in Loo Gld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loo Gld . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Loo Gld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loo Gld.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Loo Gld.

Bekijk alle koopwoningen in Loo Gld. Zoek je huurwoning in Loo Gld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Loo Gld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loo Gld is 4.500 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.500 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Loo Gld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loo Gld vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Loo Gld

Loo Gld bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.