De Huizenmarkt in Loo Gld (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Loo Gld

Woningmarkt Loo Gld

Loo Gld is een plaats in de gemeente Duiven. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loo Gld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 666.944 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 666.944
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Loo Gld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loo Gld is 87 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loo Gld kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Loo Gld

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loo Gld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loo Gld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loo Gld. Een eengezinswoning in Loo Gld komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loo Gld

In Loo Gld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Loo Gld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Loo Gld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Loo Gld
Binnenring: Nederland

Loo Gld waar ligt dat?

Woningen te koop Loo Gld

Wil je een huis kopen in Loo Gld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loo Gld . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Loo Gld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loo Gld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Loo Gld. Zoek je huurwoning in Loo Gld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Loo Gld

Starterswoningen in Loo Gld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Loo Gld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loo Gld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Loo Gld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Loo Gld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loo Gld is 4.707 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.595 euro).

Leeftijden Loo Gld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loo Gld vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Loo Gld

Loo Gld bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.