logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied in Duiven

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Duiven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied Duiven

Buitengebied is een wijk in de plaats Duiven binnen de gemeente Duiven. Deze wijk telt volgens het CBS 155 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 906.801 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 906.801
Percentage gezinnen met kinderen 52%

Verkoopduur woningen in Buitengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied is 4 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied.

Woningen recent verkocht in Buitengebied

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitengebied. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied. Een woonboerderij in Buitengebied komt het meest (60%) voor. Daarna komt een villa met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied

In Buitengebied wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied vergeleken met de Duiven en Nederland.

Huizenprijzen in Buitengebied Duiven

Starterswoningen in Buitengebied Duiven zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Duiven zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Duiven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Duiven? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Duiven

Wil je een huis kopen in Buitengebied Duiven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Duiven . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Duiven.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Duiven. Zoek je huurwoning in Buitengebied Duiven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied is 5.336 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.976 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied

Het Broek