Huizenprijzen en de huizenmarkt in Groessen

Begrijp de huizenprijzen in Groessen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Groessen

Groessen is een plaats in de gemeente Duiven. Deze plaats telt volgens het CBS 25.430 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groessen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 626.589 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 626.589
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Groessen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Groessen is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Groessen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Groessen

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groessen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Groessen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Groessen. Een eengezinswoning in Groessen komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Groessen

In Groessen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Groessen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Groessen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Groessen

Starterswoningen in Groessen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Groessen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Groessen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Groessen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Groessen

Wil je een huis kopen in Groessen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Groessen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Groessen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Groessen.

Bekijk alle koopwoningen in Groessen. Zoek je huurwoning in Groessen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Groessen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Groessen is 3.380 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.577 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Groessen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Groessen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Groessen

Groessen bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.