logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Duiven-Zuid in Duiven

Begrijp de huizenprijzen in Duiven-Zuid Duiven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Duiven-Zuid Duiven

Duiven-Zuid is een wijk in de plaats Duiven binnen de gemeente Duiven. Deze wijk telt volgens het CBS 7.490 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Duiven-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 418.532 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 31
Gemiddelde vraagprijs € 418.532
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Duiven-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Duiven-Zuid is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Duiven-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Duiven-Zuid.

Woningen recent verkocht in Duiven-Zuid

Er zijn recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Duiven-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Duiven-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Duiven-Zuid. Een eengezinswoning in Duiven-Zuid komt het meest (68%) voor. Daarna komt een portiekflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Duiven-Zuid

In Duiven-Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Duiven-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Duiven-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Duiven-Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Duiven-Zuid vergeleken met de Duiven en Nederland.

Huizenprijzen in Duiven-Zuid Duiven

Starterswoningen in Duiven-Zuid Duiven zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Duiven-Zuid Duiven zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Duiven-Zuid Duiven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Duiven-Zuid Duiven? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Duiven-Zuid Duiven

Wil je een huis kopen in Duiven-Zuid Duiven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Duiven-Zuid Duiven . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Duiven-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Duiven-Zuid.

Bekijk alle koopwoningen in Duiven-Zuid Duiven. Zoek je huurwoning in Duiven-Zuid Duiven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Duiven-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Duiven-Zuid is 3.377 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.090 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Duiven-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Duiven-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Duiven-Zuid

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Duiven-Zuid? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Duiven-Zuid

Zuidwest Zuidoost