logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Duiven-Noord in Duiven

Begrijp de huizenprijzen in Duiven-Noord Duiven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Duiven-Noord Duiven

Duiven-Noord is een wijk in de plaats Duiven binnen de gemeente Duiven. Deze wijk telt volgens het CBS 14.090 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 52 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Duiven-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 399.811 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 52
Gemiddelde vraagprijs € 399.811
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Duiven-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Duiven-Noord is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Duiven-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Duiven-Noord.

Woningen recent verkocht in Duiven-Noord

Er zijn recent 52 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Duiven-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Duiven-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Duiven-Noord. Een eengezinswoning in Duiven-Noord komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Duiven-Noord

In Duiven-Noord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Duiven-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Duiven-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Duiven-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Duiven-Noord vergeleken met de Duiven en Nederland.

Huizenprijzen in Duiven-Noord Duiven

Starterswoningen in Duiven-Noord Duiven zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Duiven-Noord Duiven zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Duiven-Noord Duiven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Duiven-Noord Duiven? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Duiven-Noord Duiven

Wil je een huis kopen in Duiven-Noord Duiven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Duiven-Noord Duiven . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Duiven-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Duiven-Noord.

Bekijk alle koopwoningen in Duiven-Noord Duiven. Zoek je huurwoning in Duiven-Noord Duiven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Duiven-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Duiven-Noord is 3.291 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.016 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Duiven-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Duiven-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Duiven-Noord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Duiven-Noord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Duiven-Noord

West Oud Zuid Centrum De Vergert De Nieuweling De Ploen Noord Lommerweide