logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bedrijventerrein in Duiven

Begrijp de huizenprijzen in Bedrijventerrein Duiven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Huizenmarkt in Bedrijventerrein Duiven

Bedrijventerrein is een wijk in de plaats Duiven binnen de gemeente Duiven. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bedrijventerrein. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 581.720 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 581.720

Verkoopduur woningen in Bedrijventerrein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bedrijventerrein is 6 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bedrijventerrein moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bedrijventerrein.

Woningen recent verkocht in Bedrijventerrein

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bedrijventerrein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bedrijventerrein.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bedrijventerrein. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bedrijventerrein. Een woonboerderij in Bedrijventerrein komt het meest (100%) voor.

Veiligheid en misdaadcijfers Bedrijventerrein

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bedrijventerrein vergeleken met de Duiven en Nederland.

Huizenprijzen in Bedrijventerrein Duiven

Starterswoningen in Bedrijventerrein Duiven zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bedrijventerrein Duiven zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bedrijventerrein Duiven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bedrijventerrein Duiven? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bedrijventerrein Duiven

Wil je een huis kopen in Bedrijventerrein Duiven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bedrijventerrein Duiven . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bedrijventerrein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bedrijventerrein.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bedrijventerrein Duiven.

Bekijk alle koopwoningen in Bedrijventerrein Duiven. Zoek je huurwoning in Bedrijventerrein Duiven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bedrijventerrein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bedrijventerrein is 4.684 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Buurten in Bedrijventerrein

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bedrijventerrein? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bedrijventerrein

Bedrijventerrein