logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Basilicum in Dronten

Begrijp de huizenprijzen in Basilicum te Dronten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Basilicum te Dronten

Basilicum is een straat in de plaats Dronten binnen de gemeente Dronten . Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Basilicum in Dronten. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 371.125
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Basilicum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Basilicum is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Basilicum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Basilicum.

Woningen recent verkocht in Basilicum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Basilicum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Basilicum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Basilicum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Basilicum. Een bungalow in Basilicum komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Basilicum

In Basilicum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Basilicum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Basilicum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Basilicum te Dronten

Starterswoningen in Basilicum te Dronten zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Basilicum te Dronten zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Basilicum te Dronten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Basilicum te Dronten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Basilicum te Dronten

Wil je een huis kopen in Basilicum te Dronten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Basilicum te Dronten . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Basilicum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Basilicum.

Bekijk alle koopwoningen in Basilicum te Dronten. Zoek je huurwoning in Basilicum te Dronten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Basilicum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Basilicum is 3.277 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.178 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Basilicum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Basilicum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Basilicum in Dronten

Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Basilicum te Dronten.

Adres Postcode Status
Basilicum 8 8252 DB Te koop
Basilicum 1 8252 DB Niet beschikbaar
Basilicum 2 8252 DB Niet beschikbaar
Basilicum 3 8252 DB Niet beschikbaar
Basilicum 4 8252 DB Niet beschikbaar
Basilicum 5 8252 DB Niet beschikbaar
Basilicum 6 8252 DB Niet beschikbaar
Basilicum 7 8252 DB Niet beschikbaar
Basilicum 9 8252 DB Niet beschikbaar
Basilicum 10 8252 DB Niet beschikbaar
Basilicum 11 8252 DB Niet beschikbaar