Huizenmarkt De Eilanden in Rhoon (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Eilanden

Woningmarkt De Eilanden

De Eilanden is een buurt in de wijk Portland en plaats Rhoon binnen de gemeente Albrandswaard. Deze buurt telt volgens het CBS 7.455 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Eilanden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 532.189 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 532.189
Percentage gezinnen met kinderen 56%

Verkoopduur woningen in De Eilanden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Eilanden is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Eilanden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Eilanden.

Woningen recent verkocht in De Eilanden

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Eilanden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Eilanden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Eilanden. Een eengezinswoning in De Eilanden komt het meest (35%) voor. Daarna komt een portiekflat met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Eilanden

In De Eilanden wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Eilanden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Eilanden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Eilanden
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers De Eilanden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Eilanden vergeleken met de Albrandswaard en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

De Eilanden waar ligt dat?

Woningen te koop De Eilanden

Wil je een huis kopen in De Eilanden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Eilanden . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Eilanden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Eilanden.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Eilanden. Zoek je huurwoning in De Eilanden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Eilanden

Starterswoningen in De Eilanden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Eilanden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Eilanden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Eilanden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Eilanden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Eilanden is 3.782 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.558 euro).

Leeftijden De Eilanden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Eilanden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Eilanden

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Eilanden. De buurt zelf valt binnen de wijk Portland in de gemeente Albrandswaard.

Driehoek Portland-Centrum Wijkpark Portland De Eilanden

Alle straten van De Eilanden

De Eilanden bestaat uit 29 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.