Huizenmarkt Driehoek in Rhoon (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Driehoek

Woningmarkt Driehoek

Driehoek is een buurt in de wijk Portland en plaats Rhoon binnen de gemeente Albrandswaard. Deze buurt telt volgens het CBS 7.455 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driehoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 522.309 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 522.309
Percentage gezinnen met kinderen 56%

Verkoopduur woningen in Driehoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Driehoek is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Driehoek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Driehoek.

Woningen recent verkocht in Driehoek

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driehoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Driehoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Driehoek. Een eengezinswoning in Driehoek komt het meest (90%) voor. Daarna komt een herenhuis met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Driehoek

In Driehoek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Driehoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Driehoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Driehoek
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Driehoek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Driehoek vergeleken met de Albrandswaard en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Driehoek waar ligt dat?

Woningen te koop Driehoek

Wil je een huis kopen in Driehoek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Driehoek . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Driehoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Driehoek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Driehoek. Zoek je huurwoning in Driehoek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Driehoek

Starterswoningen in Driehoek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Driehoek zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Driehoek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Driehoek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Driehoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Driehoek is 3.883 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.766 euro).

Leeftijden Driehoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Driehoek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Driehoek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Driehoek. De buurt zelf valt binnen de wijk Portland in de gemeente Albrandswaard.

Driehoek Portland-Centrum Wijkpark Portland De Eilanden

Alle straten van Driehoek

Driehoek bestaat uit 19 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.