Huizenprijzen en de huizenmarkt in Rhoon

Begrijp de huizenprijzen in Rhoon met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rhoon

Rhoon is een plaats in de gemeente Albrandswaard. Deze plaats telt volgens het CBS 25.200 inwoners. Momenteel staan er 38 woningen te koop en zijn er recent 92 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rhoon. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 594.630 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 38
Woningen recent verkocht 92
Gemiddelde vraagprijs € 594.630
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Rhoon

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rhoon is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rhoon moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rhoon.

Woningen recent verkocht in Rhoon

Er zijn recent 92 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rhoon. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rhoon.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rhoon. Een eengezinswoning in Rhoon komt het meest (51%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rhoon

In Rhoon wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rhoon

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rhoon (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rhoon

Starterswoningen in Rhoon zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rhoon zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rhoon zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rhoon? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rhoon

Wil je een huis kopen in Rhoon? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rhoon . Er staan momenteel 38 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rhoon alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rhoon.

Bekijk alle koopwoningen in Rhoon. Zoek je huurwoning in Rhoon? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rhoon

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rhoon is 3.937 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.887 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rhoon

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rhoon vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Rhoon

Rhoon bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.