Alle woningmarktinfo Rhoon in gemeente Albrandswaard

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Rhoon

Een eerste blik op Rhoon

Rhoon is een plaats in de gemeente Albrandswaard. Deze plaats telt volgens het CBS 25.200 inwoners. Momenteel staan er 59 woningen te koop en zijn er recent 60 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rhoon. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 624.646 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 59
Woningen recent verkocht 60
Gemiddelde vraagprijs € 624.646
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Rhoon

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rhoon is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rhoon moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rhoon.

Woningen recent verkocht in Rhoon

Er zijn recent 60 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rhoon. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rhoon.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rhoon. Een eengezinswoning in Rhoon komt het meest (49%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rhoon

In Rhoon wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Rhoon

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Rhoon (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rhoon
Binnenring: Nederland

Rhoon waar ligt dat?

Woningen te koop in Rhoon

Wil je een huis kopen in Rhoon? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rhoon . Er staan momenteel 59 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rhoon alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rhoon.

Zoek je huurwoning in Rhoon? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Rhoon.

Huizenprijzen in Rhoon

Starterswoningen in Rhoon zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rhoon zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rhoon zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rhoon? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rhoon

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rhoon is 3.899 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.585 euro).

Leeftijden Rhoon

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rhoon vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Rhoon

Rhoon bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.