De Huizenmarkt gemeente Albrandswaard (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Albrandswaard

Woningmarkt Albrandswaard

Albrandswaard is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 25.200 inwoners. Momenteel staan er 122 woningen te koop en zijn er recent 112 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Albrandswaard. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 122
Woningen recent verkocht 112
Gemiddelde vraagprijs € 581.656
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Albrandswaard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Albrandswaard is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Albrandswaard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Albrandswaard.

Woningen recent verkocht in Albrandswaard

Er zijn recent 112 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Albrandswaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Albrandswaard.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Albrandswaard. Een eengezinswoning in Albrandswaard komt het meest (54%) voor. Daarna komt een galerijflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Albrandswaard

In Albrandswaard wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Albrandswaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Albrandswaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Albrandswaard
Binnenring: Nederland

Albrandswaard waar ligt dat?

Woningen te koop Albrandswaard

Wil je een huis kopen in Albrandswaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Albrandswaard . Er staan momenteel 122 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Albrandswaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Albrandswaard.

Bekijk hier alle koopwoningen in Albrandswaard. Zoek je huurwoning in Albrandswaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Albrandswaard

Starterswoningen in Albrandswaard zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Albrandswaard zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Albrandswaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Albrandswaard? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Albrandswaard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Albrandswaard is 3.886 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.634 euro).

Leeftijden Albrandswaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Albrandswaard vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Albrandswaard

De gemeente Albrandswaard telt 3 plaatsen.

Poortugaal Rhoon Rotterdam-Albrandswaard

Alle wijken van Albrandswaard

Albrandswaard bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.