logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Albrandswaard

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Albrandswaard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Albrandswaard

Albrandswaard is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 26.357 inwoners. Momenteel staan er 34 woningen te koop en zijn er recent 130 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Albrandswaard. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 361.514.

Woningen te koop 34
Woningen recent verkocht 130
Gemiddelde vraagprijs € 579.820
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 361.514
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Albrandswaard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Albrandswaard is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Albrandswaard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Albrandswaard.

Woningen recent verkocht in Albrandswaard

Er zijn recent 130 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Albrandswaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Albrandswaard.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Albrandswaard. Een eengezinswoning in Albrandswaard komt het meest (56%) voor. Daarna komt een galerijflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Albrandswaard

In Albrandswaard wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Albrandswaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Albrandswaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Albrandswaard

Starterswoningen in gemeente Albrandswaard zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Albrandswaard zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Albrandswaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Albrandswaard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Albrandswaard

Wil je een huis kopen in gemeente Albrandswaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Albrandswaard . Er staan momenteel 34 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Albrandswaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Albrandswaard.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Albrandswaard. Zoek je huurwoning in gemeente Albrandswaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Albrandswaard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Albrandswaard is 4.126 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.856 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Albrandswaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Albrandswaard vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Albrandswaard

De gemeente Albrandswaard telt 3 plaatsen.

Poortugaal Rhoon Rotterdam-Albrandswaard

Wijken van Albrandswaard

Albrandswaard bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.